zondag 01-01-2017

Een woord van de voorzitter:

Het nieuwe jaar 2017 is weer begonnen en na de carnaval gaat de landscompetitie weer langzaam ten einde. In diverse afdelingen is de strijd ( op dit moment van schrijven ) nog ongemeen spannend. Slechts in enkele afdelingen is er iets van duidelijke afscheiding zichtbaar. Dus gaan we met z’n allen nog een spannende strijd voeren om de laatste benodigde punten bij elkaar te sprokkelen. Ik vertrouw erop dat dit op een sportieve manier gaat gebeuren. Na de landscompetitie volgen de districtsfinales. Dit zijn weer drukke weken voor onze wedstrijdleider en arbiters. Gezien het aantal arbiters zal dit weer een hele klus worden. De wedstrijdleider zal voor de organisatie van de districtsfinales weer een beroep op de diverse verenigingen en lokaalhouders doen, en uiteraard op hun medewerking rekenen. Zoals gebruikelijk zal er ook weer een bandstootcompetitie plaats vinden. De inschrijvingen hiervoor worden nog nader bekend gemaakt.
Ik wens iedereen nog een fijne voortzetting van de landscompetitie  toe. Diegenen die carnaval gaan vieren, wens ik  drie mooie  dolle dagen.

Voorzitter,
Harrie Rouschen.