Dinsdag 21 maart 2017

Hier een nieuw woord van de voorzitter:

Ik heb voor enkele maanden één woord als voorzitter geschreven. Ik ben niet snel om  de pen in handen te nemen, maar eindelijk is het toch weer van gekomen. We zijn al weer in de derde maand van het nieuwe jaar aanbeland. De landscompetitie nadert weer het einde. Over twee weken zijn de poule winnaars en de Districts kampioenen weer bekend over het seizoen 2016/2017 Daarna gaan onze kampioenen ons vertegenwoordigen inde Gewestelijke finales. Er zijn goede resultaten geboekt met soms verassende uitslagen. Het seizoen is niet van een gemakkelijk en weer soms moeilijk geweest, om lokalen en verenigingen te vinden voor het organiseren van de PK-finales. Het pleit voor onze PK-leider dat het hem ook dit jaar weer is gelukt om alle finales onder te brengen. We zullen in elk geval er met zijn allen de schouders onder moeten zetten om ook de komende jaren de Districts finales te kunnen organiseren. Vanaf de eerste week van april beginnen we weer met de bandstoot competitie , die is ingedeeld in tien poules. Ik wens tot nu toe alle verenigingen die nog finales moeten spelen heel veel succes toe.

Met vriendelijke groeten,
Voorzitter, Harrie Rouschen