zaterdag 08 december 2018

HUUB WOLFS OVERLEDEN

 

Het bestuur van het district Zuid-Limburg heeft het droeve bericht ontvangen dat secretaris Huub Wolfs op donderdag om 23.15 uur is overleden in bijzijn van zijn geliefden. Na een lange periode van ziekte heeft Huub de strijd moeten opgeven. Huub heeft veel betekent voor ons district. In augustus heeft hij nog het speldje ontvangen voor het 40-jarig lidmaatschap van de KNBB en van de door hem opgerichte vereniging Amstenrade. Meer dan 20 jaar heeft Huub zich ingezet binnen het bestuur van het district Zuid-Limburg waarvan meer dan 10 jaar als secretaris. Wij zullen zijn bevlogenheid missen.

Het bestuur van het district Zuid-Limburg wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel kracht toe bij het verwerken van dit grote verlies.

 

De afscheidsdienst voor Huub zal plaatsvinden op donderdag 13 december om 12.30 uur in het crematorium te Heerlen.

Mensen die persoonlijk afscheid van hem willen nemen kunnen dit bij Uitvaartcentrum Bovens, Gerard Walravenstraat 65 te Heer (Maastricht) tussen 18.00 uur en 19.00 uur.