woensdag 11 maart 2020

Geachte secretarissen / teamleider,
geachte leden,

Het hoofdbestuur van de KNBB heeft vanavond besloten om alle wedstrijden die onder auspiciën van de KNBB georganiseerd worden voor minimaal 7 dagen (18 maart) op te schorten. Dit om verspreiding van het Coronavirus verder tegen te gaan. Er is gekozen om dit nationaal te doen en niet alleen voor Noord-Brabant om duidelijkheid te scheppen voor alle biljarters. Het bestuur van het district Zuid-Limburg ziet zich genoodzaakt dit besluit te volgen en uit te voeren. Dus vanaf donderdag 12 maart tot en met woensdag 18 maart zullen er geen wedstrijden plaatsvinden. Voor alle wedstrijden die hierdoor niet kunnen plaatsvinden zullen nieuwe data worden vastgesteld zodra bekend wordt of er wel of niet een langere periode niet gespeeld kan worden. Voor meer informatie verwijs ik naar de site van de KNBB  https://www.knbb.nl/nieuws/alle-wedstrijden-competities-toernooien-onder-auspici%C3%ABn-knbb-stilgelegd

U wordt verzocht dit besluit met spoed door te geven aan uw (team)leden.
Wij zullen iedereen zoveel mogelijk op de hoogte houden.

Namens bestuur KNBB District Zuid-Limburg

Loek van den Hoogen, waarnemend secretaris