dinsdag 13 october 2020

Geachte biljarter,

 

Vanavond (13 oktober) heeft het kabinet aanvullende maatregelen bekend gemaakt om het aantal besmettingen met Covid-19 af te vlakken.

Het belangrijkste doel van deze maatregelen is het aantal reisbewegingen en sociale contacten te verminderen. Hiervoor zijn een aantal maatregelen getroffen die onze biljartsport raken. Vanaf morgenavond (14 oktober) 22.00 uur moet de Horeca haar deuren sluiten en zijn teamsporten verboden.

Competities dienen te worden stilgelegd. Individuele sport op anderhalve meter afstand is toegestaan voor groepen van maximaal personen. Er is geen termijn voor deze maatregelen vastgesteld, in de weken tot 27 oktober wordt bekeken of en hoelang deze maatregelen zullen aanhouden, maar we moeten uitgaan van een termijn van vier weken.

 

Lees hier meer……