dinsdag 9 maart 2021

BERICHT VAN DE K.V.C. BREEDTESPORT

Tijdens de ALV van 19 december 2020 hebben we de districten meegedeeld dat de teamcompetitie en de daaropvolgende Landsfinale dit seizoen niet meer doorgaan. Wel willen we bekijken of we een nationaal biljartevenement kunnen organiseren in de periode waarin normaal gesproken de Landsfinale zou plaatsvinden: in juni 2021 in sporthal Merwestein. Aan dit evenement kunnen spelers uit de volgende categorieën deelnemen:

Avondbiljart – Dagbiljart – Dames – Jeugd en Rolstoelbiljart.

Het evenement betreft de spelsoorten kader 38/2, libre, driebanden en bandstoten op de kleine tafel. Er zal gespeeld worden op basis van het intervalsysteem. Per district mag per spelsoort en klasse 1 deelnemer en een reservespeler worden opgegeven. De reserves kunnen worden ingedeeld indien er niet genoeg inschrijvingen zijn.

Opgegeven deelnemers moeten lid zijn van KVC.

In deze coronatijd kan het moeilijk zijn om te bepalen wie er door het district wordt afgevaardigd.

Suggesties hiervoor zijn:

– Als er de tijd voor is, zou men nog voorronden kunnen spelen.

– Als er districtsfinales zijn gespeeld, kan men de kampioen afvaardigen.

– Zijn er helemaal geen voorronden of finales gespeeld en is er te weinig tijd om nog iets te organiseren, zou men de kampioen van vorig seizoen in kunnen schrijven.

lees hier verder