• 24 juni 2023

  BC Wilhelmina derde op NK 2023!

  Na een wat twijfelende start in de competitie met vaak wisselende samenstelling heeft BC Wilhelmina zich naar het districtskampioenschap weten te knokken, een zegereeks die pas in Nieuwegein op 24 juni werd gestopt door 1 carambole in de nabeurt van de allerlaatste poule wedstrijd, het gelijk spel betekende geen gevecht voor goud,maar voor brons.

  Doch zonder medaille huiswaarts keren was voor de kemphanen van Wilhelmina 1 geen optie, dus werd nog een keer  alles uit de kast getrokken om dat brons mee te nemen. Na een enerverend seizoen die alles behalve soepel verliep en waarin 298 teams deelnamen als derde eindigen is een mooi resultaat.  Proficiat heren

 • 17 juni 2023

  Op zaterdag 17 juni speelde hèt 1e kader team van Ricky ‘s pub in Castricum de Nationale finale. Na hèt behaalde kampioenschap in de competitie wisten ze zich via de halve finales te plaatsen bij de laatste 6 van Nederland. De eerste partijen werden voortreffelijk met winst afgesloten ,daarna was hèt steeds nèt niet waardoor we niet voor de eerste plek mochten strijden met een gedeelde 3e plek mochten we na een overigens schitterend weekend naar Limburg af reizen.

 • 26 maart 2023

  John Titselaar Kampioen Kader 38/2 extra Klasse

  in het weekend van 25/26 maart heeft John Titselaar (De Biljartacademie)

  het Nederlands Kampioenschap Kader 38/2 extra klasse behaald.

  Nadat hij in de gewestelijke finale Bert Remmers van De Kokerel nog voor zich

  had moeten dulden verslag hij deze in de finale van het NK in Castricum.

  Het bestuur en de leden van het district Zuid-Limburg feliciteren John met het

  schitterende resultaat.

 • 29 januari 2023

  NK 57/2 extra klasse. Frank Diederen heeft op zondag 29 januari in Hoogeveen de nationale titel in het kader 57/2 extra klasse weten te bemachtigen. Na een spannende strijd eindigden 4 spelers gelijk met 6 matchpunten. Echter een algemeen moyenne van 17,76 gaf de doorslag voor Frank. In zijn eerste jaar als 57/2 deelnemer nam hij gelijk de gouden medaille mee naar Zuid-Limburg.

 • 18 december 2022

  Op zondag 18 december 2022 werd Frank Diederen Nederlands kampioen in de topklasse libre klein. Winstpartijen in 1,2,3 en 7 beurten zorgden ervoor dat de gouden medaille werd meegenomen naar Zuid-Limburg.

 • 17 juli 2022

  Afgelopen weekeinde na zenuwslopende en vermoeiende finales in Merwestein in Nieuwegein waarvoor maar liefst 278 teams in het hele land zich hadden ingeschreven mocht Niet Klossen Nyswiller (gevestigd in hotel de Kroon In Epen) zich rekenen tot de laatste 8 finalisten
  vertegenwoordigd uit alle KNBB Biljartgewesten van het land.”

  “Het was een lange strijd om zich voor deze laatste acht teams te kwalificeren! Eerst waren ze na een lang seizoen kampioen geworden in de C-1 Klasse van Zuid-Limburg. (Hoogste klasse Libre) Daarna werden zij in juni Gewestelijk Kampioen in Siebengewald en nu was het dan eindelijk zover…

  Het was vroeg dag; alle vijf spelers van Niet Klossen Nyswiller spelend in de Kroon Epen (Frans Vaessen, Giel Heijnen, Jan Zijlstra, Herman Cox en Frits Keijenberg) vergezeld van een eigen schrijver Heinz Liermann en hun Bondsarbiter Sjef Pelzer vertrokken al vroeg om 5.00 uur
  om  zich op tijd te melden in Nieuwegein om 08.15 uur. Bij aankomst waren zij verrast en enigszins onder de indruk van de gigantische sporthal waar zij moesten spelen; er stonden maar liefst 25 biljarts opgesteld!

  Na negen spannende wedstrijden werd duidelijk dat Niet Klossen zich direct had geplaatst als poulewinnaar dus het zilver was binnen maar ze hadden nu de smaak goed te pakken en gingen voor Goud!”

  “En… het werd GOUD , ze wonnen ook “Le Grand Final”, Landskampioen libre C-1!

   

 • 17 november 2019

  Frans van Buel Nederlands kampioen rolstoelbiljart Libre klein 2019

   

  Beste Frans,

  gefeliciteerd met je nieuwe titel als kampioen van Nederland rolstoelbiljart Libre klein. Op naar de volgende …

  video van de Open NK Rolstoel biljart 2019 ’s Hertogenbosch

   

 • 18 november 2018

  Theo van de Ven wint PK Bandstoten klein Extraklasse 2018-2019

  Beste Theo,

  gefeliciteerd met je nieuwe titel als kampioen in de extraklasse Bandstoten.

  Het bestuur hoopt op nog meer titels in de toekomst